Удължаване на срока за записване в XIV Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче“ – Варна 2021 г.

Учим се днес, за да успеем утре
01.06.2021

Уважаеми учители, ученици и родители,

Уведомяваме Ви, че срокът за записване в XIV Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче“ – Варна 2021 г. е удължен до 10 юни 2021 г. Участие в конкурса може да се заяви на адрес:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdw0JemFXuQROA4fi6fXLFuiOuOhoVF6LLUPHeJ3n5f5of6Bg/viewform

Конкурсът ще се проведе в два етапа: I етап – онлайн; II етап – присъствен. Допуснатите до втори етап участници, ще се състезават за гласовете на журито на сцената на клуб „Vogue“ в гр. Варна на 27 юни 2021 г. Председател на оценяващата комисия ще бъде Маестро Нелко Коларов. В журито влизат още младата певица и вокален педагог Християна Дънкова и Доно Цветков, известен музикален продуцент и автор на песни. Веднага след конкурсната част ще се състои официалната церемония по награждаване на победителите и концерт на лауреатите. Освен призови и специални награди участниците ще се борят и за професионални видео-лайв клипове.

 

Приложение:

1.Статут на XIV Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче“ – Варна 2021 г.