Публикувано на 05.07.2024

На 5 юли 2024 година в двора на 2. СУ „Акад. Емилиян Станев“ се проведе тържество по случай завършването на основно образование на седмокласниците. Директорът на училището д-р Елеонора Лилова произнесе вдъхновяващо приветствено слово, след което връчи свидетелствата на учениците, а пълните отличници получиха грамоти.

Д-р Лилова пожела на всички завършващи да бъдат здрави, упорити и да сбъдват мечтите си. Директорът на 2. СУ лично благодари на всички ученици, че през последните години са били част от училището и са допринесли за неговото развитие и успехи.

Тържеството беше озарено и от музикални изпълнения. Талантливата Виолета Иванова от 7.д клас изненада присъстващите с изпълнение на песента „Летен дъжд“, което предизвика бурни аплодисменти и усмивки. Освен нея популярният изпълнител Емин поздрави всички с няколко песни и така допринесе за доброто настроение на празника.

Тържеството завърши с много усмивки, прегръдки и обещания за бъдещи срещи. Всички присъстващи си пожелаха едно прекрасно и изпълнено с приключения лято, преди да се отправят към новите предизвикателства, които ги очакват в гимназиалния етап на образованието.