Публикувано на 16.01.2023

       Отлично представяне на учениците от 2. СУ “Акд. Емилиян Станев” на ученическите игри. От 11.01.2023 г. до 13.01.2023 г. се проведоха ученически игри по волейбол в район "Витоша".

       Турнирът се проведе в 50. ОУ “Васил Левски” в кв. Драгалевци.

       В първия ден момичета от 5-7 клас, водени от г-н Георги Радосов,  се представиха отлично и много малко не им достигна да станат шампиони. Но по-големите момичета от 11-12 клас, водени от г-жа Ганка Апостолова, безапелационно станаха шампионки в своята възраст и продължават в следващия етап на игрите. 

       Вторият ден премина с много трудни и оспорвани срещи. Момчетата от 5-7 клас, водени от г-н Кристиян Андонов, показаха брилянтна игра. Поради липса на малко шанс не успяха да се класират на първото място и останаха втори. Момчетата от 11-12 клас, водени от г-н Данаил Миронов, бяха на крачка от шампионската титла в тяхната възрастова група и останаха втори.

       Последният ден от състезанието премина през много емоции и оспорвани срещи.

       Момчетата от 8-10 клас, водени от г-н Данаил Миронов, доминираха в своята възрастова група и не оставиха шанс на съперниците си, като взеха първото място, осигуряващо им право да участват в следващия етап на Ученическите игри. Отлично представяне и на момичетата 8-10 клас , които се класираха на второ място, водени от г-н Георги Радосов . 

       Успех на отборите, продължили в следващия етап на ученическите игри!